Publikavimo data: 2024-04-02
Troškinti kopūstai su kalakutiena
Keptuvėje troškintų kopūstų su kalakutiena receptas pažįstamas kiekvienai šeimininkei. Tai labai sveikas patiekalas, kuriame gausu baltymų, skaidulinių medžiagų ir vitaminų. Norint paruošti kvapnų karštą patiekalą, reikia paimti kalakutienos filė arba nupjauti mėsą nuo šlaunies kaulo. Nesunku išsirinkti kokybišką mėsą. Atkreipkite dėmesį į paukščio kvapą ir išvaizdą. Jei perkate ne visą skerdeną, o jos dalį, mėsa turi būti lygi, be pažeidimų, vienalytės konsistencijos, gaivaus kvapo.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Nupjaukite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol mėsa apskrus iš visų pusių.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Sudėkite daržoves prie mėsos ir kepkite 3-4 minutes. Supilkite vandenį ir 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu. Į mėsą sudėkite kopūstus, druską, pipirus, lauro lapą ir kitus prieskonius. Įpilkite pomidorų pastos. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 30 minučių.
Kategorijos