Troškinti kopūstai su kalakutiena Bavarijos stiliumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Troškinti kopūstai su kalakutiena Bavarijos stiliumi

Troškinti kopūstai su kalakutiena bavarišku stiliumi - skanus, sodraus skonio patiekalas. Jį galima gaminti ir iš raugintų, ir iš šviežių kopūstų. Šiame recepte naudojami švieži kopūstai. Obuolių sidro actas patiekalui suteikia rūgštumo, tačiau vietoj jo galite naudoti sausą baltąjį vyną. Kad patiekalas būtų sotesnis ir sultingesnis, į kepimo aliejų galima įpilti ančių arba kiaulienos taukų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su kalakutiena Bavarijos stiliumi Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Kalakutienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Atskirai sutarkuokite morkas ir obuolį stambia tinkline tarka, svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su kalakutiena Bavarijos stiliumi Žingsnis 2
Paruoškite kopūstus ir kalakutieną. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir lengvai apkepkite kalakutieną. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Į keptuvę sudėkite morkas. Kai jos apkeps, sudėkite kopūstus ir maišydami kepkite 5 minutes. Įdėkite obuolį. Suberkite garstyčių sėklas, cukrų, kmynus, mairūną ir actą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite, kol kopūstai išvirs, apie 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos