Publikavimo data: 2025-08-17
Troškinti kopūstai su kiaulienos nugarine
Troškinti kopūstai yra vienas iš tradicinių rusų virtuvės patiekalų, kuris, nepaisant savo paprastumo, yra labai skanus. Siūlau jums gardų troškintų kopūstų su kiauliena receptą.
Žingsnis 1
Paruoškite visus troškintiems kopūstams reikalingus ingredientus.
Žingsnis 2
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 2 cm dydžio kubeliais.
Svogūną supjaustykite kubeliais, kopūstą supjaustykite plonais griežinėliais ir perpjaukite pusiau.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje aliejaus kepkite svogūną apie 3 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 4
Sudėkite mėsą prie svogūnų ir kepkite 10 minučių, tada sudėkite korėjietiškas morkas ir maišydami kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Įpilkite pomidorų pastos, 2 puodelius vandens, druskos ir pipirų. Troškinkite, kol vanduo išgaruos (nepamirškite pamaišyti).
Žingsnis 6
Įpilkite dar vieną stiklinę vandens ir sudėkite kopūstus. Viską išmaišykite ir troškinkite uždengę dangčiu, kol suminkštės (30-40 min.).
Kategorijos