Troškinti kopūstai su kiaulienos nugarine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Troškinti kopūstai su kiaulienos nugarine

Troškinti kopūstai yra vienas iš tradicinių rusų virtuvės patiekalų, kuris, nepaisant savo paprastumo, yra labai skanus. Siūlau jums gardų troškintų kopūstų su kiauliena receptą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
64 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su kiaulienos nugarine Žingsnis 1
Paruoškite visus troškintiems kopūstams reikalingus ingredientus.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su kiaulienos nugarine Žingsnis 2
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 2 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais, kopūstą supjaustykite plonais griežinėliais ir perpjaukite pusiau.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su kiaulienos nugarine Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje aliejaus kepkite svogūną apie 3 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su kiaulienos nugarine Žingsnis 4
Sudėkite mėsą prie svogūnų ir kepkite 10 minučių, tada sudėkite korėjietiškas morkas ir maišydami kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Troškinti kopūstai su kiaulienos nugarine Žingsnis 5
Įpilkite pomidorų pastos, 2 puodelius vandens, druskos ir pipirų. Troškinkite, kol vanduo išgaruos (nepamirškite pamaišyti).

Žingsnis 6

Troškinti kopūstai su kiaulienos nugarine Žingsnis 6
Įpilkite dar vieną stiklinę vandens ir sudėkite kopūstus. Viską išmaišykite ir troškinkite uždengę dangčiu, kol suminkštės (30-40 min.).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos