Publikavimo data: 2024-04-02
Troškinti kopūstai su mėsa ir žolelėmis
Pasak mitybos specialistų, tinkamiausias garnyras prie mėsos yra daržovės. Troškinti kopūstai su mėsa yra idealus patiekalas geros mitybos šalininkams.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą ir daržoves. Keptuvėje ant didelės ugnies kepkite kiaulieną aliejuje, kol ji taps auksinė (5-7 min.). Į keptuvę sudėkite morkas, kopūstus ir česnakus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite mėsą bei daržoves.
Žingsnis 2
Troškinkite daržoves ir mėsą. Sumažinkite ugnį iki vidutinio stiprumo, į mėsą ir daržoves sudėkite pomidorų pastą ir supilkite verdantį vandenį. Užvirinkite ir troškinkite 30-40 minučių, kol išvirs. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, į keptuvę įdėkite lauro lapą.
Kategorijos