Troškinti kopūstai su mėsa ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Troškinti kopūstai su mėsa ir žolelėmis

Pasak mitybos specialistų, tinkamiausias garnyras prie mėsos yra daržovės. Troškinti kopūstai su mėsa yra idealus patiekalas geros mitybos šalininkams.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su mėsa ir žolelėmis Žingsnis 1
Sudėkite mėsą ir daržoves. Keptuvėje ant didelės ugnies kepkite kiaulieną aliejuje, kol ji taps auksinė (5-7 min.). Į keptuvę sudėkite morkas, kopūstus ir česnakus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite mėsą bei daržoves.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su mėsa ir žolelėmis Žingsnis 2
Troškinkite daržoves ir mėsą. Sumažinkite ugnį iki vidutinio stiprumo, į mėsą ir daržoves sudėkite pomidorų pastą ir supilkite verdantį vandenį. Užvirinkite ir troškinkite 30-40 minučių, kol išvirs. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, į keptuvę įdėkite lauro lapą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos