Publikavimo data: 2024-03-25
Troškinti kopūstai su ryžiais
Troškinti kopūstai su svogūnais, morkomis ir ryžiais pomidorų padaže - skanus ir lengvas vegetariškas patiekalas, kuriame gausu vitaminų ir naudingų medžiagų. Patiekalas gaunasi gana sotus ir kartu mažai kaloringas. Troškinti kopūstai su ryžiais puikiai tinka pietums ar vakarienei. Visi patiekalui paruošti naudojami ingredientai yra paprasti ir nebrangūs.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais arba sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 5
Įkaitinkite augalinį aliejų gilioje keptuvėje arba puode storu dugnu. Svogūną, morką ir česnaką kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Sudėkite kopūstus ir pomidorų pastą. Viską išmaišykite ir kepkite dar 10 minučių.
Žingsnis 7
Supilkite vieną puodelį ryžių ir pusantro puodelio vandens. Šiek tiek pasūdykite vandenį. Uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą iki minimalios ir troškinkite 10-15 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 8
Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Troškinti kopūstai su ryžiais paruošti.
Žingsnis 9
Patiekalą papuoškite smulkintomis žolelėmis.
Kategorijos