Troškinti kopūstai su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Troškinti kopūstai su ryžiais

Troškinti kopūstai su svogūnais, morkomis ir ryžiais pomidorų padaže - skanus ir lengvas vegetariškas patiekalas, kuriame gausu vitaminų ir naudingų medžiagų. Patiekalas gaunasi gana sotus ir kartu mažai kaloringas. Troškinti kopūstai su ryžiais puikiai tinka pietums ar vakarienei. Visi patiekalui paruošti naudojami ingredientai yra paprasti ir nebrangūs.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su ryžiais Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su ryžiais Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais arba sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su ryžiais Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su ryžiais Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 5

Troškinti kopūstai su ryžiais Žingsnis 5
Įkaitinkite augalinį aliejų gilioje keptuvėje arba puode storu dugnu. Svogūną, morką ir česnaką kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Troškinti kopūstai su ryžiais Žingsnis 6
Sudėkite kopūstus ir pomidorų pastą. Viską išmaišykite ir kepkite dar 10 minučių.

Žingsnis 7

Troškinti kopūstai su ryžiais Žingsnis 7
Supilkite vieną puodelį ryžių ir pusantro puodelio vandens. Šiek tiek pasūdykite vandenį. Uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą iki minimalios ir troškinkite 10-15 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 8

Troškinti kopūstai su ryžiais Žingsnis 8
Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Troškinti kopūstai su ryžiais paruošti.

Žingsnis 9

Troškinti kopūstai su ryžiais Žingsnis 9
Patiekalą papuoškite smulkintomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos