Publikavimo data: 2025-08-17
Troškinti kopūstai su vištienos filė
Klasikinis ir geidžiamas patiekalas ant mūsų stalo.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite vištieną į katilą ir troškinkite apie 20 minučių, įpilkite augalinio aliejaus ir prieskonių.
Žingsnis 3
Kol paukštiena troškinasi, supjaustykite svogūnus ir morkas, susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 4
Kai vištiena troškinasi, sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas, kepkite apie 7 minutes, kol apskrus, ir sudėkite smulkintus kopūstus.
Žingsnis 5
Išmaišykite daržovių mišinį, supilkite pomidorų pastą ir virkite apie 45 minutes, kol suminkštės. Galite įpilti 50 ml vandens, kad kopūstų sultys greičiau išsiskirtų.
Žingsnis 6
Troškinkite, kol išvirs, maišydami kas 10 minučių.
Kategorijos