Troškinti kopūstai su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Troškinti kopūstai su vištienos filė

Klasikinis ir geidžiamas patiekalas ant mūsų stalo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su vištienos filė Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su vištienos filė Žingsnis 2
Sudėkite vištieną į katilą ir troškinkite apie 20 minučių, įpilkite augalinio aliejaus ir prieskonių.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su vištienos filė Žingsnis 3
Kol paukštiena troškinasi, supjaustykite svogūnus ir morkas, susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su vištienos filė Žingsnis 4
Kai vištiena troškinasi, sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas, kepkite apie 7 minutes, kol apskrus, ir sudėkite smulkintus kopūstus.

Žingsnis 5

Troškinti kopūstai su vištienos filė Žingsnis 5
Išmaišykite daržovių mišinį, supilkite pomidorų pastą ir virkite apie 45 minutes, kol suminkštės. Galite įpilti 50 ml vandens, kad kopūstų sultys greičiau išsiskirtų.

Žingsnis 6

Troškinti kopūstai su vištienos filė Žingsnis 6
Troškinkite, kol išvirs, maišydami kas 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos