Publikavimo data: 2025-08-20
Troškinti kopūstų kotletai
Tinkamai paruošti kopūstų kotletai gali patikti ne tik kopūstų mėgėjams. Geriau imti jaunus ir minkštus kopūstus, bet jei tokių nėra, galima juos iš anksto termiškai apdoroti, kad kopūstai taptų minkšti ir tinkami kotletams. Sultingi, kvapnūs, apetitiški, su grietine ar grietinėle, kaip savarankiškas patiekalas arba kaip garnyras prie mėsos, šie kotletai visada skanūs.
Žingsnis 1
Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Kopūstus supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Svogūnus ir morkas pakepinkite aliejuje, kol paruduos, sudėkite kopūstus, šiek tiek pasūdykite, išmaišykite ir troškinkite, kol pusiau išvirs.
Žingsnis 5
Į daržovių mišinį įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius, 1 valgomąjį šaukštą miltų, įberkite pipirų, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Žingsnis 6
Šlapiomis rankomis suformuokite kotletukus, apvoliokite miltuose.
Žingsnis 7
Kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol paruduos.
Kategorijos