Publikavimo data: 2024-05-25
Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis
Troškinti kopūstai - nepakeičiamas svečias ant stalo, ypač rudenį ir žiemą, kai organizmui labiausiai reikia vitaminų. Be gerai žinomų naudingų savybių, kopūstai taip pat mažina širdies ir kraujagyslių sistemos ligų riziką. O dešrelių su raugintais kopūstais receptas padės paįvairinti patiekalą. Pradžiuginkite savo artimuosius skaniu skanėstu, kurio paruošimas neužims daug laiko.
Žingsnis 1
Troškinkite dešreles. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite svogūną. Kepkite 5 minutes. Į keptuvę sudėkite dešreles. Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos. Viską maišykite 1 minutę. Supilkite į ingredientus 100 ml vandens ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite kopūstus. Į išvirtas dešreles sudėkite raugintus kopūstus. Pabarstykite druska, cukrumi ir juodaisiais pipirais. Indą uždenkite dangčiu ir troškinkite 15 minučių. Palikite patiekalą porai minučių, kad prisitrauktų.
Kategorijos