Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis

Troškinti kopūstai - nepakeičiamas svečias ant stalo, ypač rudenį ir žiemą, kai organizmui labiausiai reikia vitaminų. Be gerai žinomų naudingų savybių, kopūstai taip pat mažina širdies ir kraujagyslių sistemos ligų riziką. O dešrelių su raugintais kopūstais receptas padės paįvairinti patiekalą. Pradžiuginkite savo artimuosius skaniu skanėstu, kurio paruošimas neužims daug laiko.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis Žingsnis 1
Troškinkite dešreles. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite svogūną. Kepkite 5 minutes. Į keptuvę sudėkite dešreles. Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos. Viską maišykite 1 minutę. Supilkite į ingredientus 100 ml vandens ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis Žingsnis 2
Paruoškite kopūstus. Į išvirtas dešreles sudėkite raugintus kopūstus. Pabarstykite druska, cukrumi ir juodaisiais pipirais. Indą uždenkite dangčiu ir troškinkite 15 minučių. Palikite patiekalą porai minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos