Publikavimo data: 2024-05-25
Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis
Raugintus kopūstus mėgsta daugelis žmonių. Labai dažnai jį dedame ant stalo kaip užkandį. Tačiau iš jo taip pat galima paruošti labai skanų patiekalą. Troškinkite raugintus kopūstus su svogūnais, paprikomis, pomidorais ir dešrelėmis. Gausite neįprastą ir aromatingą karštą patiekalą vakarienei. Skirtingai nei įprasti troškinti kopūstai, rauginti kopūstai yra šiek tiek maloniai rūgštūs. Išbandykite!
Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles mažais pusapvaliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 4
Pomidorą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į aliejų suberkite papriką ir pakepinkite pusę minutės.
Žingsnis 7
Kvapniame aliejuje 5-7 minutes pakepinkite svogūnus. Tada sudėkite česnakus ir kepkite dar 1 minutę.
Žingsnis 8
Sudėkite dešreles, paprikas, pomidorus ir raugintus kopūstus. Išmaišykite. Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 9
Uždenkite viską dangčiu ir troškinkite apie 30-40 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 10
Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis paruošti. Gero apetito!
Kategorijos