Publikavimo data: 2024-04-28
Troškinti šonkauliukai
Vyrai labai mėgsta kiaulienos šonkauliukus, nes tai ne tik skanus, bet ir sotus užkandis. Rūkyti ar kepti šonkauliukai gali būti kaloringi ir nelabai sveiki, tačiau galima paruošti dietinį variantą - tokią mėsą reikėtų troškinti su daržovėmis. Žingsnis po žingsnio kiaulienos šonkauliukų puode recepto paruošimas užtruks kelias valandas, tačiau galite būti visiškai tikri dėl tokio patiekalo saugumo ir naudingumo.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Šonkauliukus pabarstykite druska ir pipirais taip, kad jie visiškai padengtų mėsą. Bulves ir morkas stambiai supjaustykite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o česnaką išspauskite.
Žingsnis 2
Troškinkite mėsą. Įkaitinkite gilią keptuvę su trupučiu aliejaus. Sudėkite į ją šonkauliukus, uždenkite dangčiu ir 10-15 min. troškinkite ant silpnos ugnies. Tada sudėkite daržoves, supilkite vandenį ir troškinkite dar 3 valandas, kol mėsa suminkštės. Proceso metu susidariusias sultis nusunkite į atskirą dubenį ir sumaišykite su grietinėle. Supilkite grietinėlės mišinį į puodą ir virkite ant vidutinės ugnies dar 20 minučių.
Kategorijos