Troškinti šonkauliukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Troškinti šonkauliukai

Vyrai labai mėgsta kiaulienos šonkauliukus, nes tai ne tik skanus, bet ir sotus užkandis. Rūkyti ar kepti šonkauliukai gali būti kaloringi ir nelabai sveiki, tačiau galima paruošti dietinį variantą - tokią mėsą reikėtų troškinti su daržovėmis. Žingsnis po žingsnio kiaulienos šonkauliukų puode recepto paruošimas užtruks kelias valandas, tačiau galite būti visiškai tikri dėl tokio patiekalo saugumo ir naudingumo.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti šonkauliukai Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Šonkauliukus pabarstykite druska ir pipirais taip, kad jie visiškai padengtų mėsą. Bulves ir morkas stambiai supjaustykite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o česnaką išspauskite.

Žingsnis 2

Troškinti šonkauliukai Žingsnis 2
Troškinkite mėsą. Įkaitinkite gilią keptuvę su trupučiu aliejaus. Sudėkite į ją šonkauliukus, uždenkite dangčiu ir 10-15 min. troškinkite ant silpnos ugnies. Tada sudėkite daržoves, supilkite vandenį ir troškinkite dar 3 valandas, kol mėsa suminkštės. Proceso metu susidariusias sultis nusunkite į atskirą dubenį ir sumaišykite su grietinėle. Supilkite grietinėlės mišinį į puodą ir virkite ant vidutinės ugnies dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos