Publikavimo data: 2024-10-15
Troškinti su tofu sūriu, cukinijomis ir paprikomis
Sauté - prancūziškos kilmės patiekalas, kuriame daržovės, mėsa ar kiti maisto produktai kepami nedideliame kiekyje aliejaus. Prancūzų kalboje "sauter" reiškia "šokinėti". Kad produktai susimaišytų, kepant sauté juos reikia kelis kartus smarkiai pakratyti, t. y. kepant produktai tarsi pašoka. Šiam maisto ruošimo būdui naudojami indai vadinami sauté puodais.
Žingsnis 1
Supjaustykite tofu mažais kubeliais ir sudėkite į nedidelį dubenėlį, sudėkite smulkintą česnaką, citrinos sultis, 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus, druską ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Cukinijas ir paprikas supjaustykite mažais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite tofu sūrį, tada cukinijas ir paprikas. Pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite. Kepkite apie 10 minučių.
Kategorijos