Troškinti su tofu sūriu, cukinijomis ir paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Troškinti su tofu sūriu, cukinijomis ir paprikomis

Sauté - prancūziškos kilmės patiekalas, kuriame daržovės, mėsa ar kiti maisto produktai kepami nedideliame kiekyje aliejaus. Prancūzų kalboje "sauter" reiškia "šokinėti". Kad produktai susimaišytų, kepant sauté juos reikia kelis kartus smarkiai pakratyti, t. y. kepant produktai tarsi pašoka. Šiam maisto ruošimo būdui naudojami indai vadinami sauté puodais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
65 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti su tofu sūriu, cukinijomis ir paprikomis Žingsnis 1
Supjaustykite tofu mažais kubeliais ir sudėkite į nedidelį dubenėlį, sudėkite smulkintą česnaką, citrinos sultis, 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus, druską ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Troškinti su tofu sūriu, cukinijomis ir paprikomis Žingsnis 2
Cukinijas ir paprikas supjaustykite mažais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite tofu sūrį, tada cukinijas ir paprikas. Pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite. Kepkite apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos