Troškinti vištienos skrandukai su aromatingomis cukinijomis ir paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Troškinti vištienos skrandukai su aromatingomis cukinijomis ir paprikomis

Troškinti vištienos skrandukai su daržovėmis buvo labai populiarus patiekalas prieš 500 metų. Daugelis žmonių šį patiekalą vertino dėl vištienos skrandukų naudos žmogaus organizmui. Juose yra daug gyvulinės kilmės baltymų ir B bei C grupės vitaminų. Visa tai stiprina ir palaiko žmogaus sveikatą, kuri šiais laikais tokia reikalinga.Trumpas aprašymas
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti vištienos skrandukai su aromatingomis cukinijomis ir paprikomis Žingsnis 1
Vištienos skrandukus supjaustykite nedideliais griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite vištienos skrandukus, kol taps auksinės spalvos, apie 10 minučių. Svogūnus ir morkas supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę su vištienos pilvais. Kepkite kelias minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Troškinti vištienos skrandukai su aromatingomis cukinijomis ir paprikomis Žingsnis 2
Papriką supjaustykite mažais kubeliais, o cukiniją - pusžiedžiais. Sudėkite šias supjaustytas daržoves į keptuvę ir kartu virkite dar 10 minučių. Šiek tiek sutrinkite česnaką ir suberkite į keptuvę, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytų žolelių ir uždenkite dangčiu. Išjunkite ugnį ir palikite pastovėti 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos