Publikavimo data: 2025-08-18
Troškintos bulvės
Pagal šį receptą bulvės būna švelnios ir beprotiškai skanios. Jis atgaivina prisiminimus apie vaikystę, kai mama mums taip pat troškindavo bulves.
Žingsnis 1
10 vidutinio dydžio bulvių nulupkite ir supjaustykite stambiais gabalais. Morkas nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Sudėkite viską į puodą, supilkite vištienos sultinį ir palaukite, kol užvirs. Užvirus nugriebkite putas ir 30 minučių pavirkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Po pusvalandžio sudėkite pomidorų pastą. Aš ją praskiedžiu vandeniu ir supilu į ledo paketėlius bei įdedu į šaldiklį, kad pomidorų pastą būtų galima ilgai laikyti ir lengvai naudoti.
Žingsnis 4
Sudėkite pomidorų pastą, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir žiupsnelį cukraus. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių.
Žingsnis 5
Tada įdėkite lauro lapą ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Po 10 minučių išjunkite ir bulves galite perkelti į lėkštę.
Kategorijos