Publikavimo data: 2024-06-08
Troškintos bulvės daugiafunkcinėje keptuvėje
Bulvių troškinys yra paprastas ir sotus patiekalas, panašus į sočią sriubą. Bulves galima troškinti įvairiais būdais, pridedant įvairiausių daržovių, mėsos, grybų, prieskonių ir žolelių. Patiekalas visada būna kvapnus, tiesiog tirpstantis burnoje. Bulvės patiekiamos karštos, jei pageidaujama, pabarstytos trupučiu smulkinto česnako, sūrio ar žolelių. Reikėtų pažymėti, kad troškintų bulvių kaloringumas yra gana mažas, todėl jas galima drąsiai įtraukti į savo figūrą prižiūrinčių žmonių racioną.
Žingsnis 1
Paruoškite kepimą. Įjunkite "multicooker" kepimo arba kepimo režimą, dubenyje įkaitinkite augalinį aliejų. Smulkiai supjaustykite svogūną, kepkite 5 minutes. Sutarkuokite morkas stambia tarka, sudėkite prie svogūnų, kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite bulves. Supjaustykite bulves batonais ir sudėkite jas į multicookerį. Dubenyje sumaišykite vandenį su pomidorų pasta, druska, pipirais ir paprika. Šį mišinį supilkite ant bulvių, gerai išmaišykite. Kepkite uždengę dangtį "troškinimo" arba "kepimo" režimu 50 minučių.
Kategorijos