Troškintos bulvės daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Troškintos bulvės daugiafunkcinėje keptuvėje

Bulvių troškinys yra paprastas ir sotus patiekalas, panašus į sočią sriubą. Bulves galima troškinti įvairiais būdais, pridedant įvairiausių daržovių, mėsos, grybų, prieskonių ir žolelių. Patiekalas visada būna kvapnus, tiesiog tirpstantis burnoje. Bulvės patiekiamos karštos, jei pageidaujama, pabarstytos trupučiu smulkinto česnako, sūrio ar žolelių. Reikėtų pažymėti, kad troškintų bulvių kaloringumas yra gana mažas, todėl jas galima drąsiai įtraukti į savo figūrą prižiūrinčių žmonių racioną.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Troškintos bulvės daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite kepimą. Įjunkite "multicooker" kepimo arba kepimo režimą, dubenyje įkaitinkite augalinį aliejų. Smulkiai supjaustykite svogūną, kepkite 5 minutes. Sutarkuokite morkas stambia tarka, sudėkite prie svogūnų, kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Troškintos bulvės daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite bulves. Supjaustykite bulves batonais ir sudėkite jas į multicookerį. Dubenyje sumaišykite vandenį su pomidorų pasta, druska, pipirais ir paprika. Šį mišinį supilkite ant bulvių, gerai išmaišykite. Kepkite uždengę dangtį "troškinimo" arba "kepimo" režimu 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos