Troškintos bulvės ir mėsa su česnakiniu padažu rankovėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Troškintos bulvės ir mėsa su česnakiniu padažu rankovėje

Beveik visi žino bulvių ir mėsos skonį. Tačiau visiškai kitoks skonis ir tekstūra išgaunama, jei receptą papildysite keliais naujais akcentais. Pavyzdžiui, iškepkite jas su alyvuogių aliejaus padažu su prieskoniais, paprikomis ir kariu, pakeiskite kepimo būdą. Šiuo atveju būtent rankovės technika pakeitė skonį į gerąją pusę, ir jis gavosi tiesiog stebuklingas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Troškintos bulvės ir mėsa su česnakiniu padažu rankovėje Žingsnis 1
Bulves supjaustykite skiltelėmis. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite juos į dubenį.

Žingsnis 2

Troškintos bulvės ir mėsa su česnakiniu padažu rankovėje Žingsnis 2
Augalinį aliejų supilkite į atskirą dubenį. Pagardinkite druska, pipirais, paprika, kariu ir tarkuotu česnaku. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Troškintos bulvės ir mėsa su česnakiniu padažu rankovėje Žingsnis 3
Bulves ir mėsą užpilkite paruoštu padažu. Išmaišykite ir, jei reikia, pagardinkite druska.

Žingsnis 4

Troškintos bulvės ir mėsa su česnakiniu padažu rankovėje Žingsnis 4
Perkelkite viską į rankovę ir siųskite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje vieną valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos