Publikavimo data: 2025-08-16
Troškintos bulvės ir mėsa su česnakiniu padažu rankovėje
Beveik visi žino bulvių ir mėsos skonį. Tačiau visiškai kitoks skonis ir tekstūra išgaunama, jei receptą papildysite keliais naujais akcentais. Pavyzdžiui, iškepkite jas su alyvuogių aliejaus padažu su prieskoniais, paprikomis ir kariu, pakeiskite kepimo būdą. Šiuo atveju būtent rankovės technika pakeitė skonį į gerąją pusę, ir jis gavosi tiesiog stebuklingas.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite skiltelėmis. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite juos į dubenį.
Žingsnis 2
Augalinį aliejų supilkite į atskirą dubenį. Pagardinkite druska, pipirais, paprika, kariu ir tarkuotu česnaku. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Bulves ir mėsą užpilkite paruoštu padažu. Išmaišykite ir, jei reikia, pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Perkelkite viską į rankovę ir siųskite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje vieną valandą.
Kategorijos