Publikavimo data: 2024-06-08
Troškintos bulvės su grybais lydytame svieste
Neįtikėtinai skanios bulvės su grybais ghi. Bulvės gaunasi labai minkštos ir traškios. Grybai patiekalui suteikia pikantiško skonio. Labai skanu, o paruošti elementariai paprasta.
Žingsnis 1
Bulves ir grybus supjaustykite stambiai, maždaug taip, kaip parodyta nuotraukoje. Svogūnus supjaustykite, kaip norite.
Žingsnis 2
Į nepridegančią keptuvę įpilkite šaukštelį ghi ir įkaitinkite. Galite naudoti kepimo skardą arba keptuvę. Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir lengvai kepkite ant vidutinės ugnies maišydami 5 minutes. Bulvės turėtų įgauti auksinę spalvą, kaip parodyta nuotraukoje. Tada įpilkite 150 ml vandens ir, jei reikia, lauro lapą. Išmaišykite, uždenkite ir palikite virti ant silpnos ugnies 10 minučių.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite šaukštelį ghi ir įkaitinkite. Sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir svogūnus. Kepkite ant vidutinės ugnies maišydami, kol išgaruos drėgmės perteklius. Tada kepkite grybus, kol jie taps auksinės spalvos, apie 7-10 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite grybus ir bulves, pagal skonį pasūdykite. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis ant silpnos ugnies 5 minutes. Tada išjunkite ugnį ir palikite patiekalą 5-10 minučių pastovėti.
Kategorijos