Publikavimo data: 2024-06-09
Troškintos bulvės su jautiena ir saldžiąja paprika
Daugelyje pasaulio tautų jautiena troškinama su bulvėmis ir daržovėmis. Juk šis derinys yra labai sėkmingas. Mėsa yra persmelkta daržovių skonio ir aromato, o tai sukuria puikią skonio harmoniją. Gaminimo metu keisdami prieskonių rūšis, šiam patiekalui kaskart galite suteikti naujų pikantiškų natų.
Žingsnis 1
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūną, kepkite 3-4 minutes, tada sudėkite mėsą, papriką, maltus raudonuosius pipirus ir išmaišykite. Kepkite ant didelės ugnies 3 minutes, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite uždengę dangčiu apie 1 valandą.
Žingsnis 2
Tada į mėsą sudėkite supjaustytas morkas, saldžiąją papriką, česnaką, aitriąją papriką ir pomidorus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Troškinkite po uždengtu dangčiu dar 15 minučių.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite stambiais kubeliais ir sudėkite į mėsą bei daržoves, išmaišykite. Jei daržovės neišskyrė daug skysčio, galite į bulves įpilti stiklinę vandens. Troškinkite po uždengtu dangčiu dar 20 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos