Troškintos bulvės su jautiena ir saldžiąja paprika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Troškintos bulvės su jautiena ir saldžiąja paprika

Daugelyje pasaulio tautų jautiena troškinama su bulvėmis ir daržovėmis. Juk šis derinys yra labai sėkmingas. Mėsa yra persmelkta daržovių skonio ir aromato, o tai sukuria puikią skonio harmoniją. Gaminimo metu keisdami prieskonių rūšis, šiam patiekalui kaskart galite suteikti naujų pikantiškų natų.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškintos bulvės su jautiena ir saldžiąja paprika Žingsnis 1
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūną, kepkite 3-4 minutes, tada sudėkite mėsą, papriką, maltus raudonuosius pipirus ir išmaišykite. Kepkite ant didelės ugnies 3 minutes, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite uždengę dangčiu apie 1 valandą.

Žingsnis 2

Troškintos bulvės su jautiena ir saldžiąja paprika Žingsnis 2
Tada į mėsą sudėkite supjaustytas morkas, saldžiąją papriką, česnaką, aitriąją papriką ir pomidorus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Troškinkite po uždengtu dangčiu dar 15 minučių.

Žingsnis 3

Troškintos bulvės su jautiena ir saldžiąja paprika Žingsnis 3
Bulves supjaustykite stambiais kubeliais ir sudėkite į mėsą bei daržoves, išmaišykite. Jei daržovės neišskyrė daug skysčio, galite į bulves įpilti stiklinę vandens. Troškinkite po uždengtu dangčiu dar 20 minučių, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos