Publikavimo data: 2025-08-17
Troškintos bulvės su raudonosiomis pupelėmis
Troškintos bulvės su raudonosiomis pupelėmis ruošiamos iš bulvių, rūkytų dešrų ir raudonųjų pupelių. Toks patiekalas yra labai sotus ir gaminamas gana paprastai. Tai savarankiškas patiekalas, kuriam nereikia jokių priedų.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų. Į aliejų suberkite prieskonius ir šiek tiek pašildykite. Dešreles supjaustykite apskritimais ir sudėkite į keptuvę. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite bulves kartu su dešrelėmis ir kepkite 5 minutes. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite svogūnus į keptuvę ir kepkite porą minučių.
Žingsnis 2
Supjaustykite filė vidutinio dydžio gabalėliais ir perkelkite į keptuvę. Kepkite, kol iškeps. Smulkiai supjaustykite pomidorus ir sudėkite į keptuvę kartu su pomidorų pasta ir pupelėmis. Mišinį išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite į keptuvę vandenį ir įdėkite lauro lapą. Užvirinkite ir 40 minučių virkite uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.
Kategorijos