Troškintos bulvės su raudonosiomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Troškintos bulvės su raudonosiomis pupelėmis

Troškintos bulvės su raudonosiomis pupelėmis ruošiamos iš bulvių, rūkytų dešrų ir raudonųjų pupelių. Toks patiekalas yra labai sotus ir gaminamas gana paprastai. Tai savarankiškas patiekalas, kuriam nereikia jokių priedų.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Troškintos bulvės su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų. Į aliejų suberkite prieskonius ir šiek tiek pašildykite. Dešreles supjaustykite apskritimais ir sudėkite į keptuvę. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite bulves kartu su dešrelėmis ir kepkite 5 minutes. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite svogūnus į keptuvę ir kepkite porą minučių.

Žingsnis 2

Troškintos bulvės su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 2
Supjaustykite filė vidutinio dydžio gabalėliais ir perkelkite į keptuvę. Kepkite, kol iškeps. Smulkiai supjaustykite pomidorus ir sudėkite į keptuvę kartu su pomidorų pasta ir pupelėmis. Mišinį išmaišykite.

Žingsnis 3

Troškintos bulvės su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 3
Supilkite į keptuvę vandenį ir įdėkite lauro lapą. Užvirinkite ir 40 minučių virkite uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos