Publikavimo data: 2024-06-09
Troškintos bulvės su vištienos kepenėlėmis
Kepenys yra labai naudingas ir vertingas gyvulinės kilmės produktas, kuriame gausu maistinių medžiagų, vitaminų ir geležies, kuris normalizuoja medžiagų apykaitą ir didina ištvermę. Be to, kepenys turi specifinį ir neįprastą skonį.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada suberkite papriką ir pakepinkite porą minučių. Sudėkite kepenis ir grietinėlę, išmaišykite ir troškinkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Ant kepenėlių sudėkite bulves, pasūdykite, pagardinkite pipirais, uždenkite ir virkite dar 15 minučių. Sudėkite žoleles ir česnaką, išjunkite ir palikite patiekalą 15 minučių pailsėti po dangčiu.
Kategorijos