Troškintos bulvės su vištienos kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Troškintos bulvės su vištienos kepenėlėmis

Kepenys yra labai naudingas ir vertingas gyvulinės kilmės produktas, kuriame gausu maistinių medžiagų, vitaminų ir geležies, kuris normalizuoja medžiagų apykaitą ir didina ištvermę. Be to, kepenys turi specifinį ir neįprastą skonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškintos bulvės su vištienos kepenėlėmis Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada suberkite papriką ir pakepinkite porą minučių. Sudėkite kepenis ir grietinėlę, išmaišykite ir troškinkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Troškintos bulvės su vištienos kepenėlėmis Žingsnis 2
Ant kepenėlių sudėkite bulves, pasūdykite, pagardinkite pipirais, uždenkite ir virkite dar 15 minučių. Sudėkite žoleles ir česnaką, išjunkite ir palikite patiekalą 15 minučių pailsėti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos