Troškintos bulvės su vištienos kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Troškintos bulvės su vištienos kepenėlėmis

Kepenys yra labai naudingas ir vertingas gyvulinės kilmės produktas, kuriame gausu maistinių medžiagų, vitaminų ir geležies, kuris normalizuoja medžiagų apykaitą ir didina ištvermę. Be to, kepenys turi specifinį ir neįprastą skonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Troškintos bulvės su vištienos kepenėlėmis Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada suberkite papriką ir pakepinkite porą minučių. Sudėkite kepenis ir grietinėlę, išmaišykite ir troškinkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Troškintos bulvės su vištienos kepenėlėmis Žingsnis 2
Ant kepenėlių sudėkite bulves, pasūdykite, pagardinkite pipirais, uždenkite ir virkite dar 15 minučių. Sudėkite žoleles ir česnaką, išjunkite ir palikite patiekalą 15 minučių pailsėti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos