Troškintos kalakutų širdys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Troškintos kalakutų širdys

Troškintas kalakutienos širdeles lengva paruošti. Kalakutų širdys, kaip ir kepenys ar skrandžiai, laikomos vertingomis kulinariniu ir maistiniu požiūriu. Kokybiškos kalakutų širdys yra vienodai drėgnos, tamsiai raudonos spalvos. Mėsos paviršius tankus, paspaudus "spyruokliuoja". Širdys troškinamos grietinėje, kad būtų sultingesnės ir minkštesnės.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškintos kalakutų širdys Žingsnis 1
Pradėkite kepti širdeles. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite širdeles. Retkarčiais pamaišydami kepkite 2-3 minutes. Sudėkite svogūnus ir kepkite kartu, kol svogūnai taps permatomi.

Žingsnis 2

Troškintos kalakutų širdys Žingsnis 2
Troškinkite širdeles ir svogūnus. Supilkite į keptuvę vandenį, kad širdelės būtų visiškai apsemtos. Pagardinkite druska ir 10 minučių troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Troškintos kalakutų širdys Žingsnis 3
Įpilkite grietinės. Supilkite miltus, grietinę, maltus juoduosius pipirus ir smulkintus krapus. Kruopščiai išmaišykite ir dar 2-3 minutes palaikykite ant ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos