Publikavimo data: 2024-04-03
Troškintos kalakutų širdys
Troškintas kalakutienos širdeles lengva paruošti. Kalakutų širdys, kaip ir kepenys ar skrandžiai, laikomos vertingomis kulinariniu ir maistiniu požiūriu. Kokybiškos kalakutų širdys yra vienodai drėgnos, tamsiai raudonos spalvos. Mėsos paviršius tankus, paspaudus "spyruokliuoja". Širdys troškinamos grietinėje, kad būtų sultingesnės ir minkštesnės.
Žingsnis 1
Pradėkite kepti širdeles. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite širdeles. Retkarčiais pamaišydami kepkite 2-3 minutes. Sudėkite svogūnus ir kepkite kartu, kol svogūnai taps permatomi.
Žingsnis 2
Troškinkite širdeles ir svogūnus. Supilkite į keptuvę vandenį, kad širdelės būtų visiškai apsemtos. Pagardinkite druska ir 10 minučių troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Įpilkite grietinės. Supilkite miltus, grietinę, maltus juoduosius pipirus ir smulkintus krapus. Kruopščiai išmaišykite ir dar 2-3 minutes palaikykite ant ugnies.
Kategorijos