Troškintos kepenys su svogūnais ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Troškintos kepenys su svogūnais ir grybais

Dietinės vakarienės receptas - troškintos kepenys su daržovėmis. Mėsa po padažu gaunasi labai minkšta, o daržovės yra tai, ko reikia visaverčiam maistingam patiekalui. Tik reikia pasirūpinti, kad recepte naudojamas sultinys būtų naminis ir išvirtas. Taip jis mėsai ir grybams suteiks daugiau skonio.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.39/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškintos kepenys su svogūnais ir grybais Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite nedideliais gabalėliais, bet ne per smulkiai. Gilioje keptuvėje apkepkite jį augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite grybus ir viską išmaišykite. Tuo tarpu kepenėles pertrinkite per sietelį ir gerai apvyniokite popieriniu rankšluosčiu. Tada kepenų gabalėlius apvoliokite miltuose.

Žingsnis 2

Troškintos kepenys su svogūnais ir grybais Žingsnis 2
Atskiroje keptuvėje ant didelės ugnies nuolat maišydami apkepkite mėsą. Ji turi būti beveik iškepusi. Tada po vieną sudėkite gabalėlius prie grybų ir svogūnų, kad išsiskirtų visas aliejaus perteklius. Viską užpilkite sultiniu, įberkite prieskonių, druskos, pipirų ir troškinkite, kol kepenėlės visiškai iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos