Troškintos korėjietiškos morkos su vištienos skrandžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Troškintos korėjietiškos morkos su vištienos skrandžiais

Patiekalą "Korėjos morkos" išrado sovietiniai korėjiečiai, kai buvo deportuoti į Uzbekistaną ir Kazachstaną. Jis paplito visame pasaulyje ir turi daugybę gaminimo variantų. Šiandien gaminsime korėjietiškas morkas su vištienos skrandukais ir svogūnais. Patiekalas gaunasi sotus, skanus, su aštriu ir pikantišku prieskoniu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Troškintos korėjietiškos morkos su vištienos skrandžiais Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritimais, o svogūnus - pusžiedžiais. Į daržoves suberkite druską, cukrų, kalendrą, česnaką ir aštrius maltus pipirus. Rankomis kruopščiai išminkykite daržoves. Supilkite actą, išmaišykite ir palikite marinuotis 15 minučių.

Žingsnis 2

Troškintos korėjietiškos morkos su vištienos skrandžiais Žingsnis 2
Vištienos skrandukus sudėkite į karštą puodą su vandeniu ir 30 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Baigę virti, išjunkite ugnį.

Žingsnis 3

Troškintos korėjietiškos morkos su vištienos skrandžiais Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų ir 3-5 minutes pakepinkite daržoves. Tada sumažinkite ugnį, supilkite sojų padažą ir uždengę dangtį troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Troškintos korėjietiškos morkos su vištienos skrandžiais Žingsnis 4
Išvirusius skrandukus atvėsinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į daržoves ir troškinkite 5 minutes. Patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos