Publikavimo data: 2025-08-20
Troškintos korėjietiškos morkos su vištienos skrandžiais
Patiekalą "Korėjos morkos" išrado sovietiniai korėjiečiai, kai buvo deportuoti į Uzbekistaną ir Kazachstaną. Jis paplito visame pasaulyje ir turi daugybę gaminimo variantų. Šiandien gaminsime korėjietiškas morkas su vištienos skrandukais ir svogūnais. Patiekalas gaunasi sotus, skanus, su aštriu ir pikantišku prieskoniu.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritimais, o svogūnus - pusžiedžiais. Į daržoves suberkite druską, cukrų, kalendrą, česnaką ir aštrius maltus pipirus. Rankomis kruopščiai išminkykite daržoves. Supilkite actą, išmaišykite ir palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 2
Vištienos skrandukus sudėkite į karštą puodą su vandeniu ir 30 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Baigę virti, išjunkite ugnį.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų ir 3-5 minutes pakepinkite daržoves. Tada sumažinkite ugnį, supilkite sojų padažą ir uždengę dangtį troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Išvirusius skrandukus atvėsinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į daržoves ir troškinkite 5 minutes. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos