Publikavimo data: 2025-08-20
Troškintos šlaunelės
Visi mėgsta skanią ir švelnią vištieną. Gamindami šį patiekalą jau dabar jaučiate apetitą.
Žingsnis 1
Nuplaukime vištienos šlauneles.
Žingsnis 2
Paruoškime marinatui skirtus prieskonius.
Žingsnis 3
Į dubenį su mėsa suberkite prieskonius.
Žingsnis 4
Įpilkite vieną šaukštą balzaminio padažo.
Žingsnis 5
Įpilkite vieną šaukštą majonezo.
Žingsnis 6
Įpilkite pusę puodelio vandens, kad būtų sultingas.
Žingsnis 7
Gerai išminkykite mėsą ir ją sumaišykite. Palikite 10 minučių.
Žingsnis 8
Ant viryklės pastatykite keptuvę, supilkite aliejų, įkaitinkite. Dėkite po vieną gabalėlį. Kepkite iš abiejų pusių po dangčiu penkias minutes. Palikite marinatą.
Žingsnis 9
Pabarstykite džiovintais česnakais.
Žingsnis 10
Apšlakstykite mėsą likusiu marinatu ir 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu.
Žingsnis 11
Galite patiekti su garnyru. Gero apetito.
Kategorijos