Troškintos vištienos kepenėlės su grybais ir šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Troškintos vištienos kepenėlės su grybais ir šonine

Kepenų patiekalams naudingos ne tik jų skonio savybės, bet ir jų paruošimo greitis. Kai trūksta laiko, kepenėles su grybais ir šonine visada galima patiekti kaip visavertį ir skanų patiekalą. Šiame recepte taip pat yra šiek tiek slaptas ingredientas - marinuoti agurkai. Jie sėkmingai "įsilieja" į patiekalo skonių ir tekstūros paveikslą, sukurdami ir naują derinį, ir išvaizdą, ir skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškintos vištienos kepenėlės su grybais ir šonine Žingsnis 1
Kepkite kepenėles svieste, kol gražiai nusidažys. Tada į keptuvę sudėkite šoninę ir kubeliais supjaustytą svogūną. Pagardinkite druska, pipirais ir cukrumi.

Žingsnis 2

Troškintos vištienos kepenėlės su grybais ir šonine Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Toliau kepdami sudėkite kubeliais supjaustytą marinuotą agurką, išmaišykite. Troškinkite 5-7 minutes. Apkeptus ingredientus perkelkite į puodą.

Žingsnis 3

Troškintos vištienos kepenėlės su grybais ir šonine Žingsnis 3
Sudėkite grietinėlę su miltais, gerai išmaišykite ir supilkite į puodą. Jei reikia, įpilkite vandens. Virkite po dangčiu 8-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos