Publikavimo data: 2024-06-16
Troškintos vištienos kepenėlės su grybais ir šonine
Kepenų patiekalams naudingos ne tik jų skonio savybės, bet ir jų paruošimo greitis. Kai trūksta laiko, kepenėles su grybais ir šonine visada galima patiekti kaip visavertį ir skanų patiekalą. Šiame recepte taip pat yra šiek tiek slaptas ingredientas - marinuoti agurkai. Jie sėkmingai "įsilieja" į patiekalo skonių ir tekstūros paveikslą, sukurdami ir naują derinį, ir išvaizdą, ir skonį.
Žingsnis 1
Kepkite kepenėles svieste, kol gražiai nusidažys. Tada į keptuvę sudėkite šoninę ir kubeliais supjaustytą svogūną. Pagardinkite druska, pipirais ir cukrumi.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Toliau kepdami sudėkite kubeliais supjaustytą marinuotą agurką, išmaišykite. Troškinkite 5-7 minutes. Apkeptus ingredientus perkelkite į puodą.
Žingsnis 3
Sudėkite grietinėlę su miltais, gerai išmaišykite ir supilkite į puodą. Jei reikia, įpilkite vandens. Virkite po dangčiu 8-10 minučių.
Kategorijos