Publikavimo data: 2025-08-19
Troškintos vištienos širdelės su daržovėmis
Vištienos širdelės yra dažnai nepakankamai vertinamas produktas. Daugelis žmonių teikia pirmenybę kepenėlėms ar inkstams, nes jų tekstūra ne tokia tiršta ir jas lengviau paruošti. Iš tiesų, tinkamai apdorotos širdelės yra plastiškiausias produktas, o jų tekstūra yra patiekalo išskirtinumas.
Žingsnis 1
Nuluptą svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų, o morkas - mažais šiaudeliais. Viską kartu kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol svogūnai taps auksiniai.
Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepkite nuluptas vištienos širdeles, kol taps auksinės spalvos. Į keptuvę sudėkite apkeptas daržoves ir užpilkite stikline vandens. Troškinkite širdeles ant silpnos ugnies po dangčiu apie pusvalandį.
Žingsnis 3
Praėjus šiam laikui, į širdis su daržovėmis supilkite pieną, smulkiai supjaustytas petražoles ir miltus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Padažą užvirinkite ant vidutinės ugnies ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos