Publikavimo data: 2024-02-04
Troškintos vištienos širdys receptas
Vištienos širdelės gaminamos daugelyje pasaulio virtuvių. Jos verdamos, kepamos, troškinamos, kepamos, dedamos į salotas. Ir kiekvienas toks patiekalas yra ne tik skanus, bet ir sveikas: jose yra daug baltymų, cinko, geležies, vario ir fosforo, todėl širdelės taip dažnai sutinkamos įvairiose madingose dietose.
Žingsnis 1
Išvalykite širdis nuo riebalų pertekliaus, padarykite nedidelius pjūvius ir pašalinkite kraują. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol paruduos.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite širdeles ir kepkite 10 minučių, kol lengvai paruduos. Pagardinkite druska ir pipirais, supilkite vandenį, sudėkite grietinę ir išmaišykite. Troškinkite 50 minučių.
Kategorijos