Troškintos vištienos širdys receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Troškintos vištienos širdys receptas

Vištienos širdelės gaminamos daugelyje pasaulio virtuvių. Jos verdamos, kepamos, troškinamos, kepamos, dedamos į salotas. Ir kiekvienas toks patiekalas yra ne tik skanus, bet ir sveikas: jose yra daug baltymų, cinko, geležies, vario ir fosforo, todėl širdelės taip dažnai sutinkamos įvairiose madingose dietose.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškintos vištienos širdys receptas Žingsnis 1
Išvalykite širdis nuo riebalų pertekliaus, padarykite nedidelius pjūvius ir pašalinkite kraują. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Troškintos vištienos širdys receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol paruduos.

Žingsnis 3

Troškintos vištienos širdys receptas Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite širdeles ir kepkite 10 minučių, kol lengvai paruduos. Pagardinkite druska ir pipirais, supilkite vandenį, sudėkite grietinę ir išmaišykite. Troškinkite 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos