Publikavimo data: 2025-08-18
Troškinys "a lazy farširuoti kopūstai" su malta jautiena ir grybais
Troškinys "a lazy farširuoti kopūstai" su malta jautiena ir grybais yra puikus skonio ir naudos derinys, kurį, be to, nesunku paruošti. Ne kiekvienas gali pasigaminti įdarytus kopūstus, tačiau tokį įdomų ir sotų troškinį gali pasigaminti kiekvienas. Patiekalas gaunasi lengvas, bet sotus, daugialypio sodraus skonio.
Žingsnis 1
Vieną svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų, saldžiąją papriką - šiaudeliais. Smulkiai supjaustykite kopūstus. Svogūnus sudėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite 3-4 minutes.
Žingsnis 2
Tada į svogūnus suberkite pipirus ir kepkite dar 5 minutes. Į keptuvę supilkite kopūstus, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite, įpilkite 2/3 puodelio vandens ir 15-20 min. troškinkite uždengę dangčiu ant silpnos ugnies. Tada sudėkite sviestą ir pomidorų pastą ir troškinkite, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 3
Antrąjį svogūną, supjaustytą nedideliais kubeliais, atskirai pakepinkite aliejuje 3-5 minutes. Tada į keptuvę sudėkite maltą jautieną, išmaišykite ir kepkite ant didelės ugnies 8-10 minučių. Dabar į maltą mėsą sudėkite pjaustytus pomidorus, pagal skonį įberkite pipirų ir druskos, išmaišykite ir 5-6 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Į kepimo indą sudėkite pusę troškintų kopūstų, tada sluoksniuokite maltą mėsą, tada grybų sluoksnį ir likusius kopūstus. Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos