Publikavimo data: 2025-08-20
Troškinys folijoje su bulvėmis, šparaginėmis pupelėmis, baklažanais ir pomidorų pasta
"Ragu" - apetitą žadinantis prancūziškas patiekalas, sužadinantis apetitą ir žadantis skanią vakarienę. Ragu patiekalas neriboja jūsų fantazijos, jis ruošiamas iš bet kokios mėsos, žuvies ar paukštienos. Jei pageidaujate, troškinį galite gaminti tik iš daržovių. Pagal šį receptą troškinys kepamas folijoje. Puikus pikantiškų daržovių derinys jums tikrai patiks.
Žingsnis 1
Bulves ir baklažanus supjaustykite kubeliais. Morkas supjaustykite apskritimais, tada kiekvieną apskritimą perpjaukite į keturias dalis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką - apskritimais.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Įberkite druskos, pipirų ir pomidorų pastos. Viską gerai išmaišykite. Tada įpilkite saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 3
Kepimo indą išklokite folija ir sudėkite į jį daržoves. Paskleiskite visas daržoves formoje. Formos viršų uždenkite folija.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir įdėkite formą į orkaitę. Kepkite daržoves, kol iškeps.
Kategorijos