Troškinys garintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Troškinys garintuve

Kotletas - tai didelis mėsos gabalas, kuris buvo sumuštas plaktuku ir iškeptas arba iškeptas. Tačiau kotletą galima ir troškinti, pavyzdžiui, garuose. Gaminti garintuve lengva, o maistas išlaiko daugiausia maistingųjų medžiagų. Garinimo būdas mus pasiekė iš senovės Kinijos, kur buvo naudojami indai dvigubomis sienelėmis, kad maistas nesiliestų su vandeniu. O Naujojoje Zelandijoje yra kaimas, vadinamas Whakarewarewa, kuriame maistas iki šiol verdamas garuose geizeriuose.
Gaminimo laikas
430 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinys garintuve Žingsnis 1
Mėsą apskrudinkite ir marinuokite. Kiaulieną kepkite, kol ji taps maždaug 3 cm storio. Tada peiliu padarykite mėsoje nedidelius įpjovimus arba įpjovas ir įtrinkite mėsą alyvuogių aliejumi. Tada kiaulieną patepkite marinatu ir palikite marinuotis šaldytuve 4-6 val.

Žingsnis 2

Troškinys garintuve Žingsnis 2
Iškepkite kotletus garuose. Supilkite vandenį ir prieskonius į garintuvo padėklą. Marinuotą mėsą sudėkite ant garintuvo padėklo ir uždėkite virš vandens. Uždarykite garintuvo dangtį ir virkite 30-40 minučių. Patikrinkite, ar mėsa paruošta, dūriais į mėsą - iš jos turi tekėti skaidrios sultys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos