Publikavimo data: 2024-06-13
Troškinys garintuve
Kotletas - tai didelis mėsos gabalas, kuris buvo sumuštas plaktuku ir iškeptas arba iškeptas. Tačiau kotletą galima ir troškinti, pavyzdžiui, garuose. Gaminti garintuve lengva, o maistas išlaiko daugiausia maistingųjų medžiagų. Garinimo būdas mus pasiekė iš senovės Kinijos, kur buvo naudojami indai dvigubomis sienelėmis, kad maistas nesiliestų su vandeniu. O Naujojoje Zelandijoje yra kaimas, vadinamas Whakarewarewa, kuriame maistas iki šiol verdamas garuose geizeriuose.
Žingsnis 1
Mėsą apskrudinkite ir marinuokite. Kiaulieną kepkite, kol ji taps maždaug 3 cm storio. Tada peiliu padarykite mėsoje nedidelius įpjovimus arba įpjovas ir įtrinkite mėsą alyvuogių aliejumi. Tada kiaulieną patepkite marinatu ir palikite marinuotis šaldytuve 4-6 val.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus garuose. Supilkite vandenį ir prieskonius į garintuvo padėklą. Marinuotą mėsą sudėkite ant garintuvo padėklo ir uždėkite virš vandens. Uždarykite garintuvo dangtį ir virkite 30-40 minučių. Patikrinkite, ar mėsa paruošta, dūriais į mėsą - iš jos turi tekėti skaidrios sultys.
Kategorijos