Troškinys su antiena ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Troškinys su antiena ir grybais

Ančių mėsa nuo seno Rusijoje buvo laikoma naudinga ir skani, nes kaip kitaip paaiškinti tokią gausybę liaudies patiekalų su šio vandens paukščio mėsa? Nepaisant to, kad ančių mėsa yra gana riebi, šių riebalų negalima laikyti visiškai kenksmingais. Ančių taukuose yra daug omega-3 riebalų nesočiųjų rūgščių, kurios yra tikras vaistas širdies ir kraujagyslių sistemai ir gerina smegenų veiklą. Be riebalų rūgščių, ančių taukuose yra vitaminų A, E, K, visų B grupės vitaminų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais. Visų troškinyje esančių daržovių gabalėlių dydis turi būti vienodas.

Žingsnis 3

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 3
Bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 4

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 4
Supjaustykite saldžiąsias paprikas griežinėliais.

Žingsnis 5

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 5
Supjaustykite anties mėsą griežinėliais.

Žingsnis 6

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 6
Grybus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 7

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 7
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 8

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 8
Kitoje keptuvėje apkepkite anties mėsos gabalėlius nenaudodami augalinio aliejaus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 9

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 9
Grybus apkepkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 10

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 10
Keptuvėje, kurioje kepė morkos, apkepkite bulves. Pagal skonį įberkite pipirų ir druskos.

Žingsnis 11

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 11
Sumaišykite visas keptas daržoves ir anties mėsą.

Žingsnis 12

Troškinys su antiena ir grybais Žingsnis 12
Sudėkite troškintus grybus. Įpilkite pusę puodelio vandens ir uždenkite dangčiu. Troškinkite 20-30 minučių, kol suminkštės. Kai tik daržovės suminkštėja ir jas galima lengvai pradurti šakute, patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos