Troškinys su brokoliais ir žiediniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Troškinys su brokoliais ir žiediniais kopūstais

Keptuose patiekaluose su brokoliais visada gausu vitaminų. Kepimas yra vienas iš naudingiausių maisto ruošimo būdų, nes ingredientai išsaugo visas naudingąsias savybes. Taigi troškinys su brokoliais ir žiediniais kopūstais yra pilnas organizmui būtinų vitaminų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su brokoliais ir žiediniais kopūstais Žingsnis 1
Į keptuvę su brokoliais ir žiediniais kopūstais įpilkite 2 šaukštus pieno ir troškinkite 3 minutes. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite, sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite, kol lengvai apskrus.

Žingsnis 2

Troškinys su brokoliais ir žiediniais kopūstais Žingsnis 2
Į kepimo skardą sudėkite brokolių ir žiedinių kopūstų žiedynus, tada svogūnus, saldžiąsias paprikas ir pomidorus. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir paprika.

Žingsnis 3

Troškinys su brokoliais ir žiediniais kopūstais Žingsnis 3
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suplakite, suberkite miltus. Kruopščiai išmaišykite, supilkite augalinį aliejų, pieną ir gerai išmaišykite. Gautu padažu užpilkite daržoves.

Žingsnis 4

Troškinys su brokoliais ir žiediniais kopūstais Žingsnis 4
Daržoves pabarstykite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais ir stambiai tarkuotu sūriu. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos