Publikavimo data: 2025-08-17
Troškinys su brokoliais ir žiediniais kopūstais
Keptuose patiekaluose su brokoliais visada gausu vitaminų. Kepimas yra vienas iš naudingiausių maisto ruošimo būdų, nes ingredientai išsaugo visas naudingąsias savybes. Taigi troškinys su brokoliais ir žiediniais kopūstais yra pilnas organizmui būtinų vitaminų.
Žingsnis 1
Į keptuvę su brokoliais ir žiediniais kopūstais įpilkite 2 šaukštus pieno ir troškinkite 3 minutes. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite, sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite, kol lengvai apskrus.
Žingsnis 2
Į kepimo skardą sudėkite brokolių ir žiedinių kopūstų žiedynus, tada svogūnus, saldžiąsias paprikas ir pomidorus. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir paprika.
Žingsnis 3
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suplakite, suberkite miltus. Kruopščiai išmaišykite, supilkite augalinį aliejų, pieną ir gerai išmaišykite. Gautu padažu užpilkite daržoves.
Žingsnis 4
Daržoves pabarstykite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais ir stambiai tarkuotu sūriu. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 35 minutes.
Kategorijos