Troškinys su bulvėmis, grietine ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Troškinys su bulvėmis, grietine ir grybais

Troškinys su bulvėmis, grietine ir grybais yra sotus ir gražus patiekalas, primenantis tirštą sriubą. Jautienos mėsa dėl ilgo troškinimo tampa nepaprastai skani ir minkšta, o aromatingos daržovės įgauna nepakartojamą skonį. Jei norite įvairovės, be mėsos ir bulvių galite naudoti mėgstamas daržoves. Šiame patiekale pravers švieži arba džiovinti krapai, petražolės, čiobreliai, čeburekai, kalendros, mairūnai. Skonį praturtins lauro lapai, raudonoji paprika ir česnakai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.28/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su bulvėmis, grietine ir grybais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Troškinys su bulvėmis, grietine ir grybais Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus apkepkite griežinėliais supjaustytus grybus, svogūnus, morkas ir bulves. Įpilkite grietinės, įberkite druskos pagal skonį ir troškinkite 20-30 min.

Žingsnis 3

Troškinys su bulvėmis, grietine ir grybais Žingsnis 3
Troškinį su bulvėmis, grietine ir grybais sudėkite į lėkštes ir papuoškite pagal savo skonį. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos