Publikavimo data: 2025-08-20
Troškinys su bulvėmis, grietine ir grybais
Troškinys su bulvėmis, grietine ir grybais yra sotus ir gražus patiekalas, primenantis tirštą sriubą. Jautienos mėsa dėl ilgo troškinimo tampa nepaprastai skani ir minkšta, o aromatingos daržovės įgauna nepakartojamą skonį. Jei norite įvairovės, be mėsos ir bulvių galite naudoti mėgstamas daržoves. Šiame patiekale pravers švieži arba džiovinti krapai, petražolės, čiobreliai, čeburekai, kalendros, mairūnai. Skonį praturtins lauro lapai, raudonoji paprika ir česnakai.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus apkepkite griežinėliais supjaustytus grybus, svogūnus, morkas ir bulves. Įpilkite grietinės, įberkite druskos pagal skonį ir troškinkite 20-30 min.
Žingsnis 3
Troškinį su bulvėmis, grietine ir grybais sudėkite į lėkštes ir papuoškite pagal savo skonį. Gero apetito!
Kategorijos