Publikavimo data: 2024-06-22
Troškinys su bulvėmis ir šviežiomis žolelėmis
Troškinys su bulvėmis gali būti tiek vien daržovių, tiek su mėsa ar grybais. Pirmuoju atveju jis patiekiamas kaip garnyras, antruoju - kaip savarankiškas karštas patiekalas. Troškinys visada mėgstamas šeimininkių, nes jis ruošiamas gana paprastai. Susmulkinti produktai pirmiausia apkepami, tada siunčiami troškinti. Pirmąjį etapą galima praleisti, jei norima. Troškiniui geriau imti vidutinio krakmolo turinčias bulves. Rinkitės pailgus geltonos arba rudos spalvos gumbus.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti troškinį. Į puodą sudėkite bulvių, morkų ir svogūnų kubelius. Sudėkite pomidorų pastą, supilkite vandenį, įberkite druskos ir išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ir vidutinės ugnies 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Į troškinį sudėkite likusius ingredientus ir baigkite virti. Likus 5-10 min. iki virimo pabaigos į puodą suberkite smulkintas žoleles ir česnaką, įdėkite lauro lapą ir išmaišykite. Toliau virkite uždengę dangtį.
Kategorijos