Publikavimo data: 2025-08-17
Troškinys su dešrelėmis
Kodėl šiam troškiniui taip svarbu naudoti dešreles? O ne, pavyzdžiui, dešreles ar paprastą dešrą? Pirma, pagal GOST, dešrelių sudėtyje yra daug daugiau mėsos, jas gaminant, skirtingai nei dešreles, mėsa ne susukama, o tiesiog susmulkinama. Dešrelės dažniausiai vyniojamos į maistinę plėvelę, tačiau dešrelės yra grynas natūralus produktas be plėvelės. Troškinys su jomis yra daug skanesnis ir sveikesnis.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite bulves.
Žingsnis 4
Supjaustykite dešreles nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 5
Sudėkite visas daržoves, išskyrus bulves, į puodą ir pastatykite jį ant kaitlentės. Įpilkite truputį vandens ir ant vidutinės ugnies virkite 10-15 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite bulves ir troškinkite dar 10-15 minučių.
Žingsnis 7
Sudėkite pomidorų pastą, druską ir pipirus. Išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 8
Sudėkite dešreles, išmaišykite troškinį ir troškinkite dar 5-10 minučių, kol visiškai išvirs. Daržovės turėtų suminkštėti, o dešrelių mėsa turėtų sugerti troškinio sultis.
Žingsnis 9
Padėkite troškinį į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos