Publikavimo data: 2025-08-18
Troškinys su dešrelėmis ir paprikomis
Kaip pasigaminti skanų ir sotų troškinį neišleidžiant daug pinigų? Vietoj nugarinės ar maltos mėsos naudokite paprastas dešreles. Gerose dešrelėse visada yra daug mėsos, nepainiokite jų su dešrelėmis ar dešrelėmis! Troškinyje jos būna labai minkštos ir švelnaus skonio. Bulvės ir daržovės puikiai papildo dešreles, o paprikos ir svogūnai šiam patiekalui suteikia ypatingą saldų skonį.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus ir paprikas griežinėliais.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite bulves.
Žingsnis 4
Supjaustykite dešreles nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 5
Sudėkite visas daržoves, išskyrus pipirus, į puodą ir pastatykite jį ant kaitlentės. Įpilkite truputį vandens ir 15-20 min. troškinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Sudėkite saldžiąsias paprikas ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 7
Sudėkite pomidorų pastą ir dešreles. Troškinkite dar 10-15 minučių. Patiekalą pasūdykite ir papipirinkite, vanduo turi visiškai išvirti, o daržovės tapti minkštos ir išvirtos.
Žingsnis 8
Troškinys paruoštas ir gali būti patiekiamas.
Kategorijos