Publikavimo data: 2025-08-19
Troškinys su grybais
Patys grybai yra gero skonio, tačiau troškinyje jų skonis tampa ryškesnis, persmelktas daržovių skonio ir aštraus kepto česnako. Be to, vieni jie nėra tokie sotūs. Kartu su šiltomis minkštomis bulvėmis, saldžiosiomis paprikomis, morkomis, česnakais ir svogūnais gausite daug sveikesnį patiekalą, kuris padeda ilgam numalšinti alkį. Ne veltui tai vienas skaniausių vegetariškų prancūzų virtuvės patiekalų.
Žingsnis 1
Sutarkuokite česnaką. Morkas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite grybus. Smulkiai supjaustykite papriką ir svogūną.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų. Sumaišykite visus troškinio ingredientus, juos pasūdykite ir papipirinkite. Kepkite patiekalą ant vidutinės ugnies 20-30 min. grybai ir daržovės turi pasidengti auksine plutele. Kepdami nepamirškite jų pamaišyti!
Žingsnis 5
Troškinys jau paruoštas ir laukia, kol bus patiektas.
Kategorijos