Publikavimo data: 2025-08-20
Troškinys su kiaulienos šonkauliukais ir krūtinkauliu
Ragu su kiaulienos šonkauliukais ir krūtinkauliu yra labai mėsingas patiekalas, turtingas baltymų ir šiek tiek riebus. Todėl vargu ar tiks geros mitybos mėgėjams, nebent kaip būdas pasimėgauti savimi ir šiek tiek pailsėti nuo dietos. Dėl troškinimo keptuvėje mėsa yra gana minkšta ir sultinga, o jos skonis yra šiek tiek aštrus dėl česnako ir saldus dėl daržovių, ypač morkų, cukinijų, saldžiųjų svogūnų.
Žingsnis 1
Supjaustykite bulves ir morkas griežinėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sutarkuokite česnaką. Cukiniją supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Padalykite šonkauliukus tarpusavyje.
Žingsnis 4
Mėsos krūtinėlę supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus. Į keptuvę sudėkite daržoves ir krūtinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais ir kepkite 20-30 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 6
Kitoje keptuvėje alyvuogių aliejuje 20-30 min. kepkite kiaulienos šonkauliukus. Nepamirškite jų pasūdyti, papipirinti ir įberti paprikos.
Žingsnis 7
Daržovių troškinį sumaišykite su šonkauliukais ir šonkauliukais ir troškinkite juos toje pačioje keptuvėje dar 10-15 minučių.
Žingsnis 8
Troškinys paruoštas, galite jį papuošti ir patiekti.
Kategorijos