Publikavimo data: 2025-08-19
Troškinys su malta mėsa ir bulvėmis
Paruoštas troškinys su malta mėsa ir bulvėmis atrodo kaip originalus ir šventinis patiekalas, kuriuo ne gėda papuošti stalą ir vaišinti svečius. Jame puikiai dera visi ingredientai: minkštos bulvės, kepta malta jautiena, saldžioji paprika, sultingos morkos, saldžioji paprika, aštrūs kepti svogūnai ir šiek tiek aštrūs česnakai. Ši luda pasižymi saldžiu ir aštriu maloniu skoniu burnoje, ją valgyti malonu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite morkas, saldžiuosius ir svogūnus. Sutarkuokite česnaką.
Žingsnis 2
Nuluptas bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Daržoves ir maltą jautieną sudėkite į keptuvę, prieš tai apšlakstydami alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 4
Sumaišykite visus troškiniui skirtus ingredientus, patiekalą pasūdykite ir papipirinkite, įberkite paprikos. Troškinį virkite ant vidutinės ugnies 30-40 minučių, lėtai įpilkite pomidorų pastos ir maišykite.
Kategorijos