Publikavimo data: 2024-06-16
Troškinys su malta mėsa ir makaronais su padažu
Troškinys su malta mėsa ir makaronais su padažu - puikus patiekalas, tinkantis namuose ruošiamiems pietums ar vakarienei. Makaronai puikiai dera su padažu. Šio patiekalo gaminimo būdas nėra lengvas, todėl jis netinka pradedantiesiems virėjams. Būtinai išbandykite šį patiekalą.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite grietinėlės padaže, tada į keptuvę sudėkite grybus ir pakepinkite. Ant svogūnų sudėkite maltą mėsą. Ant svogūnų sudėkite maltą mėsą.
Žingsnis 2
Pabarstykite prieskoniais ir druska. Pomidorus supjaustykite kubeliais arba pakeiskite pomidorų pasta. Viską kartu troškinkite 20 minučių.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir dalimis supilkite miltus. Plona srovele supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies, tada pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 4
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Supilkite makaronus į kepimo skardą, tada užpilkite padažą ant makaronų ir paskirstykite jį po visą paviršių. Ant kepimo skardos sudėkite faršą, tada užpilkite likusį padažą. Pomidorus supjaustykite apskritimais ir išdėliokite ant makaronų. Sutarkuokite sūrį ir apibarstykite apkepą. Kepkite apkepą 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos