Troškinys su malta mėsa ir pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Troškinys su malta mėsa ir pupelėmis

Ragu yra labai senas patiekalas kulinarijos istorijoje, skirtingos jo versijos visada buvo gaminamos beveik visose pasaulio šalyse. Pavyzdžiui, pagal mūsų receptą troškinys gaminamas iš šviežios jautienos mėsos su konservuotomis pupelėmis, nedidele porcija keptų daržovių ir turi šiek tiek aštrų kepintų svogūnų ir česnakų skonį. Pupelių buvimas troškinyje yra vienas iš privalomų klasikinių ispaniškų patiekalų Kantabrijoje, todėl tai yra tradicinis žiemos patiekalas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su malta mėsa ir pupelėmis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite papriką ir svogūną.

Žingsnis 2

Troškinys su malta mėsa ir pupelėmis Žingsnis 2
Morkas smulkiai supjaustykite. Česnaką sutarkuokite.

Žingsnis 3

Troškinys su malta mėsa ir pupelėmis Žingsnis 3
Daržoves ir maltą jautieną sudėkite į keptuvę, prieš tai apšlakstydami alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 4

Troškinys su malta mėsa ir pupelėmis Žingsnis 4
Sumaišykite visus troškiniui skirtus ingredientus, ant viršaus sudėkite pupeles, patiekalą pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Troškinį virkite ant vidutinės ugnies 30-40 minučių, lėtai įpilkite pomidorų pastos ir maišykite.

Žingsnis 5

Troškinys su malta mėsa ir pupelėmis Žingsnis 5
Išvirusį troškinį su malta mėsa ir pupelėmis sudėkite į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos