Publikavimo data: 2025-08-18
Troškinys su malta mėsa ir pupelėmis
Ragu yra labai senas patiekalas kulinarijos istorijoje, skirtingos jo versijos visada buvo gaminamos beveik visose pasaulio šalyse. Pavyzdžiui, pagal mūsų receptą troškinys gaminamas iš šviežios jautienos mėsos su konservuotomis pupelėmis, nedidele porcija keptų daržovių ir turi šiek tiek aštrų kepintų svogūnų ir česnakų skonį. Pupelių buvimas troškinyje yra vienas iš privalomų klasikinių ispaniškų patiekalų Kantabrijoje, todėl tai yra tradicinis žiemos patiekalas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite papriką ir svogūną.
Žingsnis 2
Morkas smulkiai supjaustykite. Česnaką sutarkuokite.
Žingsnis 3
Daržoves ir maltą jautieną sudėkite į keptuvę, prieš tai apšlakstydami alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 4
Sumaišykite visus troškiniui skirtus ingredientus, ant viršaus sudėkite pupeles, patiekalą pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Troškinį virkite ant vidutinės ugnies 30-40 minučių, lėtai įpilkite pomidorų pastos ir maišykite.
Žingsnis 5
Išvirusį troškinį su malta mėsa ir pupelėmis sudėkite į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos