Troškinys su mėsa ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Troškinys su mėsa ir bulvėmis

Kartais nėra laiko ir energijos kulinariniams žygdarbiams, tačiau norisi valgyti sočiai ir skaniai, be to, gana lengvai. Šioje situacijoje puikiai tinka troškinio su mėsa ir bulvėmis receptas. Geriau imti kiaulieną su kuo mažiau riebalų, o jei reikia, perteklių nupjauti. Jei naudojate šaldytą produktą, atitirpinkite mėsą kambario temperatūroje. Galite naudoti ir kitų rūšių mėsą. Iš daržovių reikės standartinio sriubos rinkinio: bulvių, svogūnų, morkų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su mėsa ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Į puodą supilkite aliejų, sudėkite mėsą, pipirus ir kepkite ant didelės ugnies apie 5 minutes, kol susidarys plutelė. Ugnį sumažinkite iki vidutinės, sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 10 minučių, kol daržovės suminkštės. Nepamirškite pamaišyti.

Žingsnis 2

Troškinys su mėsa ir bulvėmis Žingsnis 2
Išvirkite troškinį. Į puodą sudėkite bulves, troškinkite dar 3 minutes, tada supilkite vandenį ir padidinkite kaitrą. Kai užvirs, vėl sumažinkite ugnį iki mažos, įberkite druskos, lauro lapų ir krapų. Uždenkite puodą dangčiu ir virkite dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, troškinys, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos

Kategorijos