Publikavimo data: 2024-04-17
Troškinys su mėsa ir bulvėmis
Kartais nėra laiko ir energijos kulinariniams žygdarbiams, tačiau norisi valgyti sočiai ir skaniai, be to, gana lengvai. Šioje situacijoje puikiai tinka troškinio su mėsa ir bulvėmis receptas. Geriau imti kiaulieną su kuo mažiau riebalų, o jei reikia, perteklių nupjauti. Jei naudojate šaldytą produktą, atitirpinkite mėsą kambario temperatūroje. Galite naudoti ir kitų rūšių mėsą. Iš daržovių reikės standartinio sriubos rinkinio: bulvių, svogūnų, morkų.
Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Į puodą supilkite aliejų, sudėkite mėsą, pipirus ir kepkite ant didelės ugnies apie 5 minutes, kol susidarys plutelė. Ugnį sumažinkite iki vidutinės, sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 10 minučių, kol daržovės suminkštės. Nepamirškite pamaišyti.
Žingsnis 2
Išvirkite troškinį. Į puodą sudėkite bulves, troškinkite dar 3 minutes, tada supilkite vandenį ir padidinkite kaitrą. Kai užvirs, vėl sumažinkite ugnį iki mažos, įberkite druskos, lauro lapų ir krapų. Uždenkite puodą dangčiu ir virkite dar 20 minučių.
Kategorijos