Publikavimo data: 2024-04-08
Troškinys su obuoliais ir manų kruopomis
Klasikinis varškės apkepas taps dar skanesnis, jei pagaminsite jį su obuoliais. O jei į receptą įbersite manų kruopų, patiekalas, iškepęs orkaitėje, taps orus ir purus. Troškiniui rinkitės 9 % riebumo varškę. Norėdami sumažinti cukraus kiekį, rinkitės saldesnės veislės obuolius.
Žingsnis 1
Paruoškite varškės pagrindą. Į dubenį sudėkite varškę ir grietinę. Suberkite druską, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinį, visus ingredientus suplakite mikseriu. Suberkite manų kruopas ir sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 2
Paruoškite obuolius ir iškepkite apkepą. Įkaitinkite keptuvę su sviestu. Kepkite obuolius 8 minutes. Sudėkite obuolius į aliejumi pateptą kepimo indą. Ant viršaus užtepkite varškės mišinio. Kepkite 30 minučių, kol apskrus.
Kategorijos