Troškinys su obuoliais ir manų kruopomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Troškinys su obuoliais ir manų kruopomis

Klasikinis varškės apkepas taps dar skanesnis, jei pagaminsite jį su obuoliais. O jei į receptą įbersite manų kruopų, patiekalas, iškepęs orkaitėje, taps orus ir purus. Troškiniui rinkitės 9 % riebumo varškę. Norėdami sumažinti cukraus kiekį, rinkitės saldesnės veislės obuolius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinys su obuoliais ir manų kruopomis Žingsnis 1
Paruoškite varškės pagrindą. Į dubenį sudėkite varškę ir grietinę. Suberkite druską, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinį, visus ingredientus suplakite mikseriu. Suberkite manų kruopas ir sumaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Troškinys su obuoliais ir manų kruopomis Žingsnis 2
Paruoškite obuolius ir iškepkite apkepą. Įkaitinkite keptuvę su sviestu. Kepkite obuolius 8 minutes. Sudėkite obuolius į aliejumi pateptą kepimo indą. Ant viršaus užtepkite varškės mišinio. Kepkite 30 minučių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos