Publikavimo data: 2025-08-18
Troškinys su raugintais kopūstais ir džiovintomis slyvomis
Troškinys su raugintais kopūstais ir džiovintomis slyvomis yra idealus antrasis patiekalas tiems, kurie renkasi sveiką mitybą. Troškinyje esantys rauginti kopūstai padeda organizmui geriau funkcionuoti, šalina iš organizmo kenksmingą cholesterolį ir riebalus, stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą ir stabilizuoja jos veiklą. Džiovintose slyvose yra daug fosforo, naudingo odos būklei, kaulų tvirtumui ir dantų būklei. Virtose voveraitėse yra organizmui reikalingų baltymų ir baltyminių medžiagų.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite bulves.
Žingsnis 4
Supjaustykite dešreles nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 5
Iš džiovintų slyvų išimkite kauliuką ir supjaustykite jas juostelėmis.
Žingsnis 6
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite kopūstus ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių, kol užvirs.
Žingsnis 7
Pagal skonį sudėkite daržoves, pomidorų pastą, druską ir pipirus. Virkite 20-30 minučių, kol suminkštės, vanduo turi būti beveik visiškai išviręs, o daržovės suminkštėjusios.
Žingsnis 8
Sudėkite sardines ir worcesteršyrą, troškinkite dar 10-15 minučių.
Žingsnis 9
Padėkite troškinį į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos