Publikavimo data: 2025-08-20
Troškinys su ryžiais ir žaliaisiais žirneliais
Ragu yra prancūzų virtuvės patiekalas, rusų kalba šis žodis reiškia "sužadinti apetitą". Patiekalo atsiradimo istorija iki šiol nežinoma, apie jo kilmę sklando kelios legendos. Patiekalas gali būti ruošiamas su mėsa ir paukštiena arba visiškai su daržovėmis. Šiame recepte puikiai dera ryžiai, žalieji žirneliai ir karis. Išbandykite, jums patiks!
Žingsnis 1
Perpjaukite paprikas per pusę, išimkite sėklas ir supjaustykite jas kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Morkas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir, kai jis įkais, sudėkite daržoves. Troškinkite, kol išvirs, nuolat maišydami. Tada sudėkite pomidorų pastą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Nuplautus ryžius užpilkite vandeniu ir užvirinkite, vandenį pasūdykite. Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Į troškintas daržoves suberkite virtus ryžius ir gerai išmaišykite. Įberkite kario, juodųjų pipirų ir žirnelių. Vėl gerai išmaišykite.
Kategorijos