Troškinys su ryžiais ir žaliaisiais žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Troškinys su ryžiais ir žaliaisiais žirneliais

Ragu yra prancūzų virtuvės patiekalas, rusų kalba šis žodis reiškia "sužadinti apetitą". Patiekalo atsiradimo istorija iki šiol nežinoma, apie jo kilmę sklando kelios legendos. Patiekalas gali būti ruošiamas su mėsa ir paukštiena arba visiškai su daržovėmis. Šiame recepte puikiai dera ryžiai, žalieji žirneliai ir karis. Išbandykite, jums patiks!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.35/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su ryžiais ir žaliaisiais žirneliais Žingsnis 1
Perpjaukite paprikas per pusę, išimkite sėklas ir supjaustykite jas kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Troškinys su ryžiais ir žaliaisiais žirneliais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Morkas supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Troškinys su ryžiais ir žaliaisiais žirneliais Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir, kai jis įkais, sudėkite daržoves. Troškinkite, kol išvirs, nuolat maišydami. Tada sudėkite pomidorų pastą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Troškinys su ryžiais ir žaliaisiais žirneliais Žingsnis 4
Nuplautus ryžius užpilkite vandeniu ir užvirinkite, vandenį pasūdykite. Virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Troškinys su ryžiais ir žaliaisiais žirneliais Žingsnis 5
Į troškintas daržoves suberkite virtus ryžius ir gerai išmaišykite. Įberkite kario, juodųjų pipirų ir žirnelių. Vėl gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos