Publikavimo data: 2025-08-18
Troškinys su šaldytais grybais, bulvėmis ir grietine folijoje
"Ragu" - apetitą žadinantis prancūziškas patiekalas, sužadinantis apetitą ir žadantis skanią vakarienę. Ragu patiekalas neriboja jūsų fantazijos, jis ruošiamas iš bet kokios mėsos, žuvies ar paukštienos. Jei pageidaujate, troškinį galite gaminti tik iš daržovių. Pagal šį receptą troškinys kepamas folijoje, dėl to jis būna minkštas, su lengvu kreminiu poskoniu.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais. Morkas supjaustykite ketvirčiais. Susmulkinkite svogūną. Česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą. Grybus supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite visas susmulkintas daržoves ir grybus į gilų dubenį. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įpilkite grietinės. Viską gerai išmaišykite. Įpilkite šiek tiek aliejaus ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 3
Uždenkite kepimo indą folija ir sudėkite paruoštas daržoves. Troškinį sandariai uždenkite folija.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Įdėkite formą į orkaitę. Troškinį kepkite 20-30 minučių (priklausomai nuo jūsų orkaitės).
Kategorijos