Troškinys su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Troškinys su vištiena

Vištienos troškinį galima gaminti iš vištienos krūtinėlės arba filė. Svarbiausia, kad vištienos mėsa būtų šviežia: tanki ir elastinga, rausvos spalvos, nelipni odelė. Žingsnis po žingsnio vištienos troškinio orkaitėje receptas yra labai paprastas, su juo gali susidoroti net pradedantis kulinaras. Jei pageidaujate, vištienos troškinį galite ruošti su bulvėmis, daržovėmis arba sūriu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
8 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinys su vištiena Žingsnis 1
Paruoškite vištieną. Supjaustytą vištienos filė pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Troškinys su vištiena Žingsnis 2
Paruoškite troškinio įdarą. Kiaušinius suplakite šakute arba plaktuvu iki vientisos masės. Įmaišykite majonezą. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Troškinys su vištiena Žingsnis 3
Paruoškite kepimo indą. Formos dugną lengvai patepkite augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite vištienos filė. Sudėkite įdarą. Ant viršaus uždėkite plonai supjaustytus pomidorus.

Žingsnis 4

Troškinys su vištiena Žingsnis 4
Iškepkite apkepą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite vištienos apkepą 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos