Tuno karpačio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Tuno karpačio

Tuno karpačio yra vienas iš itališko karpačio recepto variantų. Kadangi šis patiekalas gaminamas iš žalios žuvies, turite būti tikri dėl produkto kokybės ir šviežumo. Jei abejojate, palikite žuvį porai dienų šaldiklyje. Apdorojus žuvį šalčiu, ją bus saugu valgyti. Patiekalas taps švelnus ir išskirtinis. Taip pat neabejotinas šio recepto pliusas yra tai, kad ingredientus galima keisti pagal savo skonį, papildant tais produktais, kurie labiau patinka.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno karpačio Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Tuno filė supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Tuno karpačio Žingsnis 2
Marinuokite žuvį. Paruoštus gabalėlius sudėkite į lėkštę. Pagardinkite druska ir pipirais. Lėkštę apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Leiskite žuviai 15 minučių atvėsti ir sugerti marinatą šaldytuve. Prieš patiekdami papuoškite rukolomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos