Publikavimo data: 2024-04-17
Tuno karpačio
Tuno karpačio yra vienas iš itališko karpačio recepto variantų. Kadangi šis patiekalas gaminamas iš žalios žuvies, turite būti tikri dėl produkto kokybės ir šviežumo. Jei abejojate, palikite žuvį porai dienų šaldiklyje. Apdorojus žuvį šalčiu, ją bus saugu valgyti. Patiekalas taps švelnus ir išskirtinis. Taip pat neabejotinas šio recepto pliusas yra tai, kad ingredientus galima keisti pagal savo skonį, papildant tais produktais, kurie labiau patinka.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Tuno filė supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Marinuokite žuvį. Paruoštus gabalėlius sudėkite į lėkštę. Pagardinkite druska ir pipirais. Lėkštę apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Leiskite žuviai 15 minučių atvėsti ir sugerti marinatą šaldytuve. Prieš patiekdami papuoškite rukolomis.
Kategorijos