Publikavimo data: 2025-08-20
Tunu įdaryti pomidorai
Tunu įdaryti pomidorai - skanus, pikantiškas užkandis su įdomiu pateikimu. Ruošiant imkite vidutinio dydžio pomidorus tankiu kevalu, be pažeidimų. Ir iš karto po įsigijimo imkitės gaminimo. Nelaikykite pomidorų ilgai šaldytuve - daržovių skonis taps mažiau ryškus. Kaparėliai - to paties pavadinimo atogrąžų krūmo pumpurai - suteikia užkandžiui papildomo rafinuotumo. Marinuotų kaparėlių galima rasti didžiuosiuose prekybos centruose.
Žingsnis 1
Paruoškite pomidorus. Paimkite aštrų peilį plona geležte. Perpjaukite pomidorus į dvi dalis zigzagais. Šaukštu išimkite sėklas su minkštimu. Pagardinkite trupučiu druskos.
Žingsnis 2
Paruoškite tunu įdarytus pomidorus. Tuną sutrinkite šakute ir sumaišykite su petražolėmis, agurkais, citrinos sultimis, druska, pipirais ir majonezu. Įdaru pripildykite pomidorus. Papuoškite kaparėliais.
Kategorijos