Publikavimo data: 2024-06-09
Tunų ir avokadų suktinukai
Suktinukai yra japonų virtuvės patiekalas. Yra daugybė įdaro ir patiekimo variantų, visi jie skirtingi ir savaip skanūs. Šis receptas palyginti trumpas, o skonis jus labai nustebins. Jam paruošti prireiks ne tik tradicinių, bet ir pačių paprasčiausių suktinukams skirtų ingredientų.
Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite ryžius (1 puodelis ryžių ir 1,5 puodelio vandens). Sudėkite ryžius ant viryklės ir užvirinkite. Užvirus ryžius nukelkite nuo ugnies ir palikite juos 15 minučių luktelėti po dangčiu. Padažui sumaišykite druską, cukrų ir ryžių actą, galite atskiesti vandeniu. Viską gerai išmaišykite. Tada užpilkite padažą į ryžius.
Žingsnis 2
Tuno konservus nusausinkite ir sutrinkite šakute. Tada nulupkite avokadą ir supjaustykite griežinėliais. Apšlakstykite citrinos sultimis, kad avokadas nesudrėktų.
Žingsnis 3
Norėdami padaryti atvirą ritinėlį, perpjaukite norio lapą per pusę. Tada vieną pusę padėkite ant kilimėlio lygia puse žemyn. Ant norio dėkite ryžius ir taip pat juos išskleiskite. Apverskite "nori" aukštyn kojomis. Tada sudėkite įdarą ir susukite ritinėlį naudodami kilimėlį. Apibarstykite suktinuką sezamo sėklomis ir supjaustykite porcijomis.
Kategorijos