Turkija azu su marinuotais agurkais puoduose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Turkija azu su marinuotais agurkais puoduose

Kalakutienos azu su marinuotais agurkais galima troškinti katile, daugkartinėje keptuvėje arba orkaitėje. Tačiau pats originaliausias būdas patiekti šį patiekalą, žinoma, yra patiekti jį atskiruose puoduose. Marinuotus agurkus šiam receptui imkite stiprius ir traškius, kad verdant jie nepavirstų į košę. Kadangi tai rytietiškas patiekalas, jį drąsiai galite pagardinti daugybe prieskonių ir žolelių. O kad padažas būtų tirštas, įberkite miltų arba krakmolo, atskiesto nedideliu kiekiu vandens.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Turkija azu su marinuotais agurkais puoduose Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kalakutieną pasūdykite, papipirinkite ir kepkite augaliniame aliejuje 5 minutes. Kitoje keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje 5 min. pakepinkite baklažanus, svogūnus ir morkas. Vandenį sumaišykite su kečupu.

Žingsnis 2

Turkija azu su marinuotais agurkais puoduose Žingsnis 2
Paruoškite azu. Išdėliokite produktus į puodus tokia tvarka: agurkus, mėsą, lauro lapą, svogūnus su morkomis ir baklažanus. Užpilkite vandeniu ir kečupu ir 40 minučių siųskite į įkaitintą orkaitę. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos